Post by comceridiri on Feb 17, 2022 6:23:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Sonic Adventure Runner - Runner Sonic hedgehog with the legendary title role. They have a new adventure race, where he embarks on meet all the old friends
Anbriob için en iyi ed sonic oyunu grafikleri seviyorum oyun harika
Eski Sonic eğlenceli en iyi veren oyun, kontrolü ve kontrolü çok daha iyi grafik ve çılgın. tavsiye ederim.
Oyun eğlenceli, keşke daha fazla karakter ekleselerdi!
Android için Sonic Runners APK 2021 1.0.0i İndir
Bu oyun çöp, oynamaya başladım ve hemen beğenmedim. Klasik grafiklerin iyi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar
Sonic Runners Adventure on the App Store
Helix Stack Jump: Fun Addicting Ball Puzzle სხვადასხვა dylk
Hey oyun çalışmıyor lütfen düzelt ve cevapla ve bir jvl android tablette im
Harika bir oyun ama çok kısa. Son sürümde olduğu gibi sonsuz bir mod olsaydı, bu oyun kesinlikle 5 yıldız değerinde olurdu, buna hiç şüphe yok.
çok güzel oyun ama daha fazlasının eklenmesi gerekiyor çünkü her şeyin kilidini açtığınızda sıkıcı olabiliyorum bu yüzden daha fazla karaktere ve yeni aşamalara ihtiyacımız var
Sonic gerçekten bir raylı sistem oyunu olmasa da, bunu doğru yaptığı için Gameloft'a hak veriyorum. Birden fazla oynanabilir karakter, ikonik seviyeler ve Sonic'in hız uyumu. Umarım daha fazla seviye ve karakter yoldadır, çünkü olduğu gibi, bu konuda eksik. 3.7/5
güzel meydan okuma
Güzel oyun ama 3. dünyada çok sıkı takılıp kaldım
oyunu oynamayı seviyorum ama orijinalinde sevdiğim bir şey olan perisi yok
Sonic Runners Adventure game Nuotykių kdxz
Oldukça iyi bir oyun ve mtx yok ki bu iyi
Tamam. Bu konuda söylenecek pek bir şey yok. Patlamalarda eğlence
Hikaye iyiydi, ancak orijinal Sonic Runners'a kıyasla ciddi bir oynanabilir karakter ve tekrar oynanabilirlik eksikliği vardı.
Android ve iOS'ta Popüler Uygulamalar - Güvenli Oyna
tamam
Oldukça temiz oyun. Başka bir güncelleme gerekiyor.
Yetişkin erkekler için bile çok bağımlılık ve eğlenceli
Oyun harika. Ama eski sonik koşucular çok daha iyi. Harika müzik, oyun, küçük dokunuşlar, sonsuz ve daha hızlı hız gibi güçlendirmeler. Bu sonik koşucu macerasından daha yoğun.. lütfen bu oyuna daha fazla hız ve sonsuz aşama ekleyebilir misin? Lütfen! Çok sıkıcı
Oyunun sonraki aşamaları, önerilen karakterler için yapılmış gibi gelmiyor. Her ne kadar oyun orijinal gibi görünse ve davransa da, orijinalden daha aşağı bir yol gibi geliyor. Sahne tasarımı, zorlukları daha sıkıcı hale getirir ve ilk saatten sonra tadını çıkarmak zordur.
İyi bir oyun, bazen telefonumda aniden çöküyor ve bazen arka plan arızalanıyor ve tamamen kararıyor.
Artık çevrimdışı oynayamıyorum.
İptal edilen iyi bir oyunun sadece nakit parası
Güzel bir oyun ama daha fazla seviye ve oynanabilir karakterlere sahip olmalı biraz hayal kırıklığı yaratan bir oyun ama idare eder bir oyundu.
Oyunu seviyorum ama 5 dakikadır oynuyorum ve iki kere çöktü. Oynamaya devam etmek istemiyorum ve oynayamadığım yerde daha da kötüleşiyor, bu yüzden iade ettim. Umarım düzelir ve tekrar alırım.
Daha fazla içeriğe ihtiyacı var, ancak çok sağlam bir Sonic mobil oyunu bitti
Sonik kahramanlardan daha iyi
Sonic Adventure Oyna lotty.es
sonik koşucuların sahip olduğu kullanıcı arayüzünü yakalamaz.
Sonic Runners Adventure game Adventure hxv
Sonic Runners Adventure game Avanture rty
Bu, xiaomi mi 8 için optimize edilmelidir
Sevdim! Yüksek stresli işlerden harika bir mola
Bu oyunu canlandırmak için tüm çabalarına rağmen sonunda Sega, bu oyunu oyun dünyasına geri döndürmeyi başardı. Bu, Sonic Runners Adventure'ı indiren ve
Google Play Store'daki ilk derecelendirmeler oyun için pek iyi görünmüyor, ancak Sonic Runners Adventure hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın.
Bence orijinal Runners oyununun 2D'de çok daha iyi görünmesine rağmen, sahnenin ve karakterlerin kime ait olduğuna dair bir tür 3D stili için gittikleri yolu seviyorum. Oynanış güzel bence herhangi bir ayara gerek yok. Çoğu hayranın gerçekten istediği tek şey sonsuz mod ve daha fazla arkadaş
Vakit geçirmek için mobil bir sonik oyun arıyordum. Mario Run/Sonic Rivals'dan esinlenilmiş gibi görünen Sonic Runners Adventure ile karşılaştım. Grafikler ve sunum olağanüstü ve hikaye bile makul Ancak seviye tasarımı platform oluşturma için berbat ve engeller en ucuz noktalara yerleştirilmiş, bazıları tamamen kaçınılmaz. Tam bir beş yıldız veremesem de, 2.99 kötü bir fiyat değil ve uygulama içi satın alma olmadan bunu yine de herhangi bir sonik hayranına tavsiye ederim.
Ana hatların geri gelmesi gerekiyor ve daha fazla karakter olması gerekiyor.
Denediler, ancak hiçbir şey orijinal Runners'ı yenemez. Çok daha fazla çekiciliği var, ironik bir şekilde bu oyundan daha fazlasına sahip olan iyi bir oyun sistemi ve kendini güvende hissettiriyor. Bu daha çok kaçak bir devam filmi gibi geliyor. Hiçbir şekilde korkunç değil, daha kötü Sonic oyunları oynadım, ama bu kesinlikle bir atlama.