(Android/iOS) Dino Tamers - Jurassic Riding MMO hile kodu daha fazla dayanıklılık
Feb 6, 2022 9:42:49 GMT -5
Post by conschefebookca on Feb 6, 2022 9:42:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Bu oyunun büyük bir sorunu var, tüm dinoları aldım ama tüm ilerlememi kaybettim. bu oyunu oynama
Bu kısmen oyuncular için çok zor.... Birleştirmek için sadece araç toplamak çok zaman alıyor.. .. Kaldırdım çünkü . toplamaktan sıkıldım..
Potansiyeli var ama aksaklıklar baş belası. Sistemin sayamadığı gerçeği, oyunu ikinci bir yaşam alanı elde etmek için korkunç bir eziyet haline getiriyor.
Bu hayatımda oynadığım en iyi Dino oyunu. Grafikler, Dinoslar, savaşlar hepsi iyi. Tamamen ihmal edilen tek bir sorun, Mosasaur gibi belirli bir Dino satın aldığımda, oyun bana zaten sahip olduğum başka bir Dino veriyor. Bu sorunu çözün yoksa bu oyunu kalıcı olarak bırakacağım. ((
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO MOD free purchases - In prehistoric dinosaurs where other players will survive the island of dinosaurs, you can find these
Oyun çok iyi ve ilginç, bence en iyi macera dino oyunlarından biri, ancak tek sorun kaynakları toplamak ve Dino'ları yükseltmek ve geliştirmek. Kaynakları toplamak çok zaman alıyor ve oyun biraz zorlaşıyor.
Ben sürerken hareket etmeme izin vermiyor
Misasauorus için parasaourlophus ve su mao ekleyebilir misiniz teşekkür ederim
Bu oyunu seviyorum çünkü dinozorları alıp dinozorlarla savaşabilir ve onlara binebilirsin ve ona beş yıldız vereceğim bu benim en iyi ikinci dinozor oyunum iPad'imdeki en iyi dinozor oyunu tıpkı ark gibi farklı ama bunu seviyorum Yaptığınız oyunlar, kim olursanız olun oyun yapmaya devam edin ve ben onları oynayacağım ve onları deneyeceğim ve yaptığınız diğer oyunlarınız için size daha fazla puan vereceğim.
Dino Tamers Jurassic Riding v1.17 Mod Zayıf Düşman Hileli Apk
Abi oyun efsanesi !!!!!!!!!
Gerçekten eğlenceli olmayan dövüşmeme izin vermiyor ama iki yıldız iyi.
Bu oyundan çok memnunum ve çok keyif alıyorum. Çoğunlukla kameranın nasıl çalıştığıyla ilgili iyileştirmeler için küçük bir yer var, ancak bunun dışında son derece eğlenceli!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO სათავგადასავლო rpf
Tam 22 dk. Oyun açılmadı. Burada yaşamakta olan mandıralar.
En iyi grafikler ve ayrıca çok renkli. Telefonum evrimleşmeyi desteklemiyor, ancak bir android için daha iyi bir deneyim sunuyor. Ayrıca Saber diş, kaya elementi gibi daha fazla dinos ekleyebilirsiniz. Kaya adası, çöl ve yağmur ormanı gibi bazı yeni haritalar. bu oyunu seviyorum
Tamam, her şey harika ama.. Nefret ettiğim tek şey, ne kadar küçük küpler aldığımı bilmek, sadece maksimum küpler için 12 saat beklemek mi?!?! Tamam, 3. forma evrimleşmeye çalıştıklarında yeni başlayan ve evrimleşen insanlara bakın, tamamen olmasa da bir sayı söylüyor ve almanız gereken şey çılgınca, yeni bir alışkanlık satın almak için çok fazla jeton alamıyoruz ve sonra Bu oyun geliştiricisini okursanız, aynı anda daha fazla dino edinin ve zor görevleri yapın, lütfen yeni oyunculara küp almamız için bir destek alabilir miyiz, böylece gelişebiliriz teşekkürler
Oyun sadece bir kez oynamama izin veriyor, birçok denemeden sonra hiç açılmadı, birçok hata düzeltildi
DNA kazanımı çok yavaş, bu benim tek şikayetim ve onarım kulesini başlattığınızda her şeyi yapmalarına ihtiyacınız var. Bu ve dinozorları geliştirmek. Lütfen npc düşmanının binen dinozorunu yenerek kazanmanın bir yolunu ekleyin, yiyecek yerine bırakmalarına izin verin. Oyuncu tabanını artıracak. Bu eklendiyse, bunu 5 yıldız olarak değerlendireceğim. DNA'yı et gibi öğütmenin bir yolu varsa, geliştiriciler için sadece bir düşünce
Açıkcası bu oyun güzel ama yüklenmesi çok uzun sürüyor
Kaynaklar için ilk eziyet o kadar kötü ki birçok insan buna ödeme duvarı diyecek. Para harcamadan, tüm temel kaynak toplama yükseltmelerini almak için bir aydan fazla günde 4 saate ihtiyacınız olacak. Üsse her gittiğimde reklam almayı tercih ederim, eziyet o kadar kötü olur, cidden eziyet Final Fantasy oyunlarının hızlı tempolu görünmesini sağlayacak kadar kötü. Aylar sonra ve tek değişiklikler kozmetik veya insanları harcamaya teşvik ediyor. hala bir sürü bug
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ماجراجویی alg
ディノテイマーズ - ジュラ紀乗馬 MMO アドベンチャー dph
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Aventure soz
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun, dinozorları evcilleştiremezsiniz, oyuncuların onlar için bir ev inşa etmelerini sağlayan, sakinleştirici yapabildiğiniz her şeyi yapmalarını sağlayan, o zaman onları uykulu yapan, uyandıklarında uyurken envanterinize biraz et koyun. tamamen niyetin silah yapabilirsin kapat gibi her şeyi inşa et lütfen kendi evini bile yapabilirsin içinde birden fazla ev yapabilirsin ama biliyorsun gelip kontrol etmelisin şeker örümceği olabilir bir muhafaza yap böylece orada durabilsinler
Konsept hepsi orada ama karakterime kötü davranıyorum ve oyun çöküyor
Oyun ve konsept benzersiz ve eğlenceli, ancak birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Çarpışma denilince ilk akla gelen. O zaman kazanmak için çok ödeme yönünü ve keskin yönü unutmak pvp'dir. Dengesiz artı takımınızı beğenmiyor veya pff kaybediyor sadece çıkın ve tekrar katılın, diğer takıma geçeceksiniz. Tek bir hedef pvp sistemi olması gerekiyor. 6v6, p2w'ye karşı ücretsiz oyun kan gölüdür. Oyunu oynamayı sevdiğim için lütfen bunu ele alın ve düzeltin.
oyun çok güzel ama tek sorun oyunda ağ sorunu olduğu için oyun ilk açılmıyor
Abuziddin kıllıbcaaaak abuziddin kıllıbaaaaacak!!!
kötü
oyun çok güzel olmuş
Oyunu güncelleyin, 50 ay ve yıl gibi bir süre ve gameeeeeeeeeee'yi güncellemediniz....... ıssız diyarı görmek istiyorum ve gölge yaratığı ve diğer şeyleri görmek istiyorum
DİNOZORLARI SEVİYORUM VE BU OYUN İLGİMİ ÇEKTİ VE🥰🥰🥰 HAYATIMDAKİ EN SEVDİGİM OYUN OLDUUUUUU
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Aventură ldqi
tüm dinoları aldım ama aniden bir sabah uyandım ve oyunu açtım tüm dino'larımın gittiğini gördüm?
İyi oyun ama yine de daha iyisini yapma potansiyeli var. Bazen kaynak bulmak çok zorlaşıyor ve zorlaşıyor. Ayrıca dino'nuz bir kez savaşta öldüğünde, iyileşmesi ve iyileşmesi saatler gibi çok fazla zaman alır. Bu yüzden lütfen bu konuda bir şeyler yapın yoksa iyi bir oyundur ve dinolara binmek eğlencelidir
Harika bir oyun harika bir konsept ama 10. seviyeden sonra yapacak bir şey yok, diyor ki gerçekten ısıracak bir sonraki güncellemeyi bekleyin!
Oyunu çok beyendim ama görev nezaman bitecek😱😱😱😱😱😱
Fall Dudes (Early Access) Arcade sgnj
[YENİ GÜNCELLEMELER, 010121, Av11, A505U1] bu çok iyi bir oyuna benziyor ama ifadeleri gördüğümde istediğim bu değildi çünkü diğer oyunların çoğunda ifadeler var ve benim kişisel görüşüme göre bu oyunu mahvettiler. oyun daha iyi yapmaz. Ama bu benim şahsi görüşüm onun dışında daha çok aile odaklı içerik görmek isterim.
2 defa metal kasmak için yaptim işiyle gitti ama zanaat olmadi cok var hata indir güzel sarıyor ama yetersiz emek harcanmışce oyundan soguyorsun
Dinozorları çok sevdiğim için bu oyunu çok sevdim. Ancak Küplerle Evcilleştirme Öğeleri yapmanız gereken bir hata var. Çünkü bir Sağlık kitini araştırdığımda küpleri sadece araştırırken kullanıyorum ama evcilleştirme eşyalarında küplerle hazırlanmaları gerekiyor. Benim için çok pahalı çünkü Dinozorlarımdan zar zor küp alıyorum. Bunun yakında düzeltilmesini diliyorum çünkü yeni dinozorları evcilleştirmeyi zorlaştırdı.
Dinoları severim ama adamım grafikler zayıf. Ve çok sahte görünüyor. Dinozorları ve diğer şeyleri ve görevi kastediyorum. Çok sıkıcı. Efekt yokmuş gibi. Harika olan şey, bir dino olabilirim.
Bir rp modu ve PvP modu ekleyebilir misiniz, böylece rp yapabilir veya PvP PLS yapabilir ve tüm oyunlarınızda fiyatları düşürebilir misiniz?
Cep telefonumu değiştirdim ancak eski cep telefonumdan yeni cep telefonuma o gmailimi eklememe rağmen veriler aktarılmıyor.
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ماجراجویی alg
güzel süper
Oyun açılmıyo bence yüklemeyin
Sadece Oyun Çılgın Olduğu İçin 3 Yıldız verdim! Beni lvl1'e döndürüyor Oyundan Çıkınca Siyahlaşacak ve seni lvl1'e geri döndürecek tamam bunu düzeltmelisin sana 5 yıldız vereceğim.
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO is an adventure game for your mobile ... En sevdiğiniz tarayıcıyı kullanarak bu oyunu indirin ve oyunu