Post by conschefebookca on Feb 6, 2022 9:33:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшення токенів хак ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Гарне бездумне відволікання. Я б поставив йому п’ять зірок, за винятком того факту, що приблизно в 10-15% часу, коли я граю в режимі «Королівська битва», ми закінчуємось тим, що двоє з нас будуть однакового розміру і не в змозі вбити один одного. Це просто не закінчиться! У грі проти інших людей також майже немає проблем. Здається, немає способу програти.
Але реально якось дуже мало часу на 1 раунд
Це була весела гра, тому що ви можете з’їсти СВІТ, і це весело. 2. Отже, коли ви отримуєте винагороду або будь-який тип лунки. Ви отримуєте так багато добра, коли отримуєте нові дірки. 3. У будь-який час, коли вибираєте режим гри, вам завжди потрібно уважно придивлятися, який із них вибрати, коли ви це робите і коли вибираєте, що ви збираєтеся бути в грі та почати грати. Сподіваюся, вам справді сподобається це повідомлення. І це все до побачення!!!! :3 -Емілі Кейт Д`альбор
Hole.io ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації. ... Вона входить у кращі Аркади
Hole.io в App Store
Ну гра не погана але там не безкінечно!
Ніщо не кричить, щоб дати мені ваші гроші більше, ніж розміщення реклами в середині, проклятий, раунду і в кінці теж, і розміщення його в Інтернеті лише для того, щоб ви не могли уникнути реклами. Ця гра заслуговує на 0 зірок, і я більше ніколи не буду грати в ігри з твоєю собакою. Не дозволяйте їм мати свої гроші, ця гра не варта того, і я впевнений, що хтось зможе зробити клон гри без вашого качання та затримки гри на самоскиди.
Тому що в мене на цьому дірі з'являється, що піксельні квадратики ні в кого такого нема тільки в мене, я навіть перезагружала і видаляла гру нічого не допомагає виправте це а так 4 зірок
Дуже лагає
Гра весела, але є деякі помилки. Найбільше – коли я дивлюся рекламу, мене виганяють з гри. Потім, коли я намагаюся повернутися, екран просто чорний.
Hole.io อาร์เคด wbp
Hole.io Arcade klix
Мені подобається ця гра, тому що вона виглядає так, ніби хтось щось їсть, і це помилка, дійсно, дуже, дуже круто, мені подобається, тому що вона така мила і таке інше, і ви розумієте щоб вибрати своїх власних схожих персонажів у дзвінках, і ти зможеш заробляти щось і таке інше, і ти не інші гравці, які грають з тобою, так що це як, о, Боже мій чувак, ти хочеш бути друзями, ти знаю, але так, я так люблю його цю відеогру, так що так, дякую тобі
Це весела гра, але я перестав грати на рік і повернувся, і все те саме
Сама гра весела, але після першої години або більше стає нудною. Немає стільки цілей чи досягнень, скільки могло б бути. Я хотів би бачити більше вмісту, більше карт і викликів. Можливо, грати з реальними гравцями було б веселіше, але загалом ця гра є грою в туалеті, яка допомагає в минулому часі у ванній, в літаку або коли у вас немає даних.
Не завантажуйте цю гру, є багато реклами, через яку грати в неї нецікаво, якби я міг оцінити її нижче зірки, я б повторюю НЕ ЗАвантажуйте ЦЮ ГРУ
Browse and share the top Hole Io Highscore GIFs from 2021 on Gfycat. ... World Record MasterOv Iphone Ipad Holeio Hole.io Walkthrough Hole.io Gameplay Hole.
Плати перевертаються, перемикаються і знову змінюються, але в цілому це та сама плата. Було б добре, якби це були рівні до цього ши. Якщо ти мене зрозумієш. Більше їсти, більше парків, більше тварин, що втекли. Якби ви могли зібрати речі, як-от перепустки, щоб швидко оживити після того, як вас з’їли. Можливо, більші будівельні майданчики. Будуються будівлі, стадіони, зоопарки, музеї, можливо, навіть місця призначення. Можливо, мати глобус, де гравець вибирає область, як-от Італія, і починає її пожирати. Їсти Лас-Вегас чи Гаваї з вулканами, Лондон, Сахара, Австралія, Аляска, Ісландія, Антарктида з пінгвінами тощо... Якщо вам потрібні ще геніальні ідеї, я буду руйнувати хаос, їсти все, що є в поле зору. Ласкаво просимо. Безкоштовно, але я беру пожертви. Це занадто смішно. Я опублікував першу частину цього огляду вчора ввечері, і вони вже впровадили нові рівні. Або вони працюють швидко, або я псих, так чи інакше, дякую. Люблю це!!!
карти не працюють з андроїд, але в іншому випадку це викликає звикання. РЕДАГУВАТИ: ТАКОЖ БАГАТО ОГОЛОШЕННЯ, реклами в середині гри, реклами після кожної гри, вона не закінчується, це жахливо, НЕ Вартує
Hole.io آرکید dhyg
Я поставив двійку, тому що гра хороша, але реклама жахлива
Дуже подобається ця гра, але я думаю, що вони могли б зробити її кращою, створивши режим гри, який не має обмежень за часом, і ви просто їсте все, було б набагато приємніше!
Я така залежна. Ви можете зробити швидку або довшу гру, що приємно. Це дуже звикає. Це перша гра, на яку я йду вранці, і я не знаю, чому. Це такий виклик – спробувати отримати все.
Ця гра дійсно весела, поставила б 4 зірки, але реклама! Мені не потрібно вимикати мобільні дані, щоб грати в цю гру без реклами кожні 3,5 секунди
Втекти смішно і приємно Мені подобається, що ти зробив людей і з'їв будинок, що це дуже гарна гра і я дам тобі п'ять зірок🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩😍😍🤩🤩🤩 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😆😍😍😍😍😍🤩😍😍😍😍😍🤩🤩😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Дуже прикольна гра
Hole.io آرکید nbpp
Гра клас я по мережі гуляю
іноді може підвисати (рухається тільки в одну сторону)
Hole.io Παιχνίδια arcade lgc
проблеми з графікою, фактура не накладається на асфальт і будівлі
Крута гра я залипаю в ній цілий день.
Це хороша гра, не зрозумійте мене неправильно, але багато чого додає, наприклад, я перевів її в режим польоту, і ви все ще граєте в будь-які режими гри, тому я б не рекомендував її, якщо ви не хочете чекати кожен другий тайм або коли раунд закінчиться, щоб переглянути додавання.
Piano Music Go-EDM Piano Games موسیقی nnmh
Мені подобається гра, хоча багато реклами, дуже затримка, ви не можете вимкнути Інтернет і грати, а нова функція «перерви» дуже дратує, це просто привід для більшої кількості реклами.
Мені подобається гра, і я граю в неї роками, але вона така проста і нудна, ніби ти не заробляєш нічого, крім інших лунок, і цього недостатньо, а карти також нудні, ніби має бути більше карт, просто деякі ідеї
Уххх, ця гра не тільки приносить задоволення, але й дуже весела, і я сподіваюся, що ви її отримаєте, але якщо вам не подобаються додавання, тоді їх є досить багато, ця гра дуже приносить задоволення, тому що ви виграєте дуже легко, і ви стаєте більше, коли йдете тож бумерам має ЛЮБИТИ ЦЮ ГРУ😘😩✌
👎
Ця гра часто вилітає, коли я намагаюся завантажити гру. Моєму телефону всього місяць, тому я знаю, що проблема в грі. Я грав у це рік чи два тому, і все було добре (за винятком ліміту 19 рівня), тепер він просто повний помилок та збоїв. Я видаляю.
Мені дуже подобається!
Багато реклами та Лінда відстає, але це єдині мінуси, інакше гра чудова 👍
Ця гра була дуже гарною в перші дні. Раніше це також була гарна гра-вбивця часу. Але тепер є півчаси та велика кількість реклами до і після гри. Я знаю, що нам час від часу потрібна реклама, щоб ми не захоплювалися грою, але все ж є кілька рекламних оголошень. Крім того, коли ви граєте в гру, щоб ваша лунка була значною, це не траплялося занадто часто, але мініатюрне коло може мене з'їсти. Якщо ви спробуєте вирішити ці проблеми.
Мені подобається ця гра, я сумую за цією грою, але. Останнє оновлення це відстойно.. Ви повинні ПЛАТИТ, ЧОМУ, я знаю, що вам також потрібні гроші, але підвищте рівень, щоб знову розблокувати скіни.... Я збираюся оцінити це 3 зірки, тому що ОПЛАТА за скин.... ...!
Це весело, коли у вас немає чим зайнятися, і це безкоштовно, і ви можете використовувати його без Wi-Fi
Крута. Гра.
Здається, ніколи не буде більше ніж три нудні рівні. А ШІ занадто легко перемогти, тому ви виграєте кожну гру.
... Helix Jump, Rise Up, PUBG Mobile, Hole.io, Love Balls, Snake VS Block, Rules of Survival, ... Кращі настільні ігри для iPhone та iPad
Я так люблю цю гру, вона весело їсти дірки, як випадкові, але круто
Раніше це було чудово, але зараз вони додають рекламу в "половину часу", що смішно
Це пристойно, але двохвилинний ліміт часу тупий, і навіть не здається, що насправді це дві хвилини
Чудова гра! Тут і там є пара оголошень, але не так багато. Але загалом чудова гра.
добре Це ЧУДОВА гра. Тепер дозвольте мені запитати... КОМУ, ЧОРТУ, прийшла в голову ідея припинити гру, щоб переглянути відео, щоб рости більше?? Звільніть цю людину прямо зараз. Схоже, ви більше думаєте про власні гроші, ніж про розваги гравців! Гаразд, ви можете розмістити скільки реклами хочете, коли ми не граємо, але НЕ ПРИПИНАВАЙТЕ ГРУ, ЩОБ Змусити нас ПЕРЕГЛЯНУТИ ЧАЛТОВО ДОДАННЯ!!!
Hole.io Árkádjátékok juf